ipakbox

پک محصولات

ipakbox

پک محصولات

صبحانه سالم را برای تطابق خواسته های صبحانه در تمام طول روز امتحان کنید.

  • ۰
  • ۰

فواید و مضرات مصرف هندوانه چیست؟

فواید و مضرات مصرف هندوانه ،علیرغم اعتقاد رایج که هندوانه فقط آب و شکر است ، هندوانه در واقع یک ماده غذایی مغذی متراکم است. 

مقادیر زیادی ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها و فقط تعداد کمی کالری را تأمین می کند.

هندوانه با تابستان و پیک نیک و دلایل خوب مترادف شده است.

 کیفیت طراوت و طعم شیرین آنها به مقابله با گرما کمک کرده و دسرعالی را فراهم می کند.

در کنار طالبی ، هندوانه عضو خانواده گیاهشناسی Cucurbitaceae است.

 پنج نوع معمول هندوانه وجود دارد: بذری ، بدون بذر ، مینی ، زرد و نارنجی.

سایت ایپک باکس با امکان انتخاب میوه ی فصل در بسته های پذیرایی به سلامت شما می اندیشد.

حقایقی در مورد هندوانه:

  • هندوانه هزاران سال است که کشت می شود ، و شواهدی وجود دارد که کاشت ان به مصریان باستان باز می گردد .
  • بیش از 90 درصد هندوانه آب است.
  • براساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل (FAO) ، چین با تولید 75 میلیون در سال 2014 بهترین تولیدکننده است.
  • تصور می شود هندوانه به شرایطی از جمله آسم، سرطان و التهاب کمک می کند .در ادامه با فواید و مضرات مصرف هندوانه آشنا می شویم.

فواید

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افزایش مصرف غذاهای گیاهی مانند هندوانه باعث کاهش خطر چاقی و مرگ و میر کلی ،دیابت و بیماری های قلبی می شود .

از دیگر مزایای هندوانه می توان به ارتقاء چهره و موی سالم ، افزایش انرژی و وزن کمتری اشاره کرد.

پیشگیری از آسم

خطر ابتلا به آسم در افرادی که مقدار زیادی از مواد مغذی خاص مصرف می کنند کمتر است.

 یکی از این مواد مغذی ویتامین C است که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات از جمله هندوانه یافت می شود.

فشار خون

یک مطالعه منتشر شده توسط مجله آمریکایی فشار خون بالا نشان داد که:

مکمل عصاره هندوانه سلامت سیستم گردش خون را در بزرگسالان چاق میانسال مبتلا به فشار خون بالا بهبود می بخشد .

رژیم های غذایی سرشار از لیکوپن - که در هندوانه وجود دارد - ممکن است به محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک کند.

سرطان

به عنوان منبع عالی آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C ، هندوانه می تواند به مبارزه با تشکیل رادیکال های آزاد که به عنوان عامل سرطان شناخته می شوند ، کمک کند. 

مصرف لیکوپن در چندین مطالعه با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط بوده است.

هضم و منظم بودن

هندوانه به دلیل داشتن آب و فیبر ، به جلوگیری از یبوست و ترویج منظم برای دستگاه گوارش سالم کمک می کند.

آبرسانی

هندوانه که از 92 درصد آب واز الکترولیتهای مهم تشکیل شده است ، میان وعده ای عالی است که در ماه های گرم تابستان برای جلوگیری از کم آبی بدن در دسترس است .

 همچنین می توانید آن را به صورت پک میان وعده سرد و سبک به سبک یخ زده میل کنید.

التهاب

کولین - که در هندوانه یافت می شود - یک ماده مغذی بسیار مهم و متنوع است. 

این ماده به بدن ما در خواب ، حرکت ماهیچه ها ، یادگیری و حافظه کمک می کند. 

کولین همچنین به حفظ ساختار غشاهای سلولی ، کمک به انتقال تکانه های عصبی ، کمک به جذب چربی و کاهش التهاب مزمن کمک می کند.

درد عضلانی

نشان داده شده است که هندوانه و آب هندوانه باعث کاهش درد عضلات و بهبود زمان بهبودی بعد از ورزش در ورزشکاران می شود. محققان معتقدند که این احتمالاً به دلیل اسید آمینه L-citrulline موجود در هندوانه است.

پوست

هندوانه برای پوست بسیار عالی است زیرا حاوی ویتامین A است ،

ماده مغذی مورد نیاز برای تولید سبوم ، که موها را مرطوب نگه می دارد.

 ویتامین A همچنین برای رشد کلیه بافتهای بدن از جمله پوست و مو ضروری است.

مصرف کافی ویتامین C برای ساخت و نگهداری کلاژن نیز لازم است ، که باعث ایجاد ساختار در پوست و مو می شود.

 علاوه بر این ، هندوانه به هیدراتاسیون کلی کمک می کند ، که برای پوست و مو سالم به نظر می رسد.

تغذیه

یک فنجان هندوانه (152 گرم) حاوی:

  • 43 کالری
  • 0 گرم چربی
  • 2 میلی گرم سدیم
  • 11 گرم کربوهیدرات(شامل 9 گرم شکر)
  • 1 گرم فیبر

یک فنجان هندوانه درصد زیر ویتامین های روزانه را تأمین می کند:

  • 17 درصد ویتامین A
  • 21 درصد ویتامین C
  • 2 درصد آهن
  • 1 درصد کلسیم

هندوانه همچنین حاوی تیامین ، ریبوفلاوین ، نیاسین ، ویتامین B-6 ، فولات ،

اسید پانتوتنیک ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، روی ، مس ، منگنز ، سلنیوم ، کولین ، لیکوپن و بتائین است. 

خطرات

مقادیر متوسط ​​هندوانه خطرات جدی برای سلامتی ندارد. 

مصرف بیش از حد ممکن است سطح ویتامین های خاصی را در بدن بالا ببرد ، که ممکن است باعث عوارض شود.

بیش از حد ویتامین C ، به مقدار فراوان در هندوانه ،

می تواند باعث علائمی مانند اسهال یا ناراحتی دستگاه گوارش شود.

 غذاهای حاوی لیکوپن ، مانند هندوانه ، ممکن است این علائم را ایجاد کنند. 

این علائم فقط در موارد طبیعی مشاهده می شود که مصرف بیش از حد باشد نه مکمل ها.

سطح پتاسیم مورد توجه دیگری است ،

مصرف بیش از حد ممکن است منجر به عوارضی مانند هیپرکالمی شود که باعث ایجاد ریتم غیر طبیعی قلب می شود و می تواند خطرناک باشد. 

باز هم ، عوارض بیشتر به دلیل مصرف بیش از حد مکمل ها است.

 به طور کلی ، هندوانه با خطر کمی می تواند با خیال راحت مصرف شود.

سایت ایپک باکس ارائه دهنده ی انواع بسته های پذیرایی از جمله بسته ی همایش،بسته ی صبحانه ،بسته ی ترحیم و.... می باشد.

رژیم غذایی

به دنبال هندوانه ای محکم ، سنگین و متقارن بدون لکه های نرم یا کبودی باشید. 

ضربه زدن به بیرون می تواند سرنخی در مورد بافت میوه داخل ایجاد کند.

 یک صدای ریز و درشت و صدایی تقریباً توخالی را گوش دهید.

 این نشان می دهد آب و میوه موجود در آن دست نخورده بوده و از ساختاری پایدار برخوردار است.

از آنجا که هندوانه بسیار متنوع است ، به راحتی می توان آن در رژیم غذایی گنجانید. 

اسموتی ها روش خوبی برای مصرف هندوانه هستند. 

محتوای بالای آب آنها باعث می شود خیلی ضخیم نباشند و در عرض چند ثانیه می توانند آماده نوشیدن باشند.

 سعی کنید از آبمیوه گیری خودداری کنید زیرا این امر می تواند مقدار زیادی قند را در حجم کمتری بسته کند ، در حالی که فیبر را از بین می برد.

منبع: سایت ایپک باکس را به دوستان خود معرفی کنید.

 

  • ۹۸/۰۵/۲۶
  • fatemeh shafiei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی