طرز تهیه دسر تیرامیسو
طرز تهیه دسر تیرامیسو بسیار ساده اما زمانبر است و به جرات می توان گفت که تیرامیسو یک دسر لذیذ و پرطرفدار ایتالیایی است که در دل مردم جای باز کرده و در کشور ما نیز رواج زیادی پیدا کرده است تیرامیسو در معنای کلمه یعنی " مرا انتخاب کن " .
تیرامیسو دسریست مدرن با طعم قهوه به شکل لایه لایه که بصورت سرد سرو میشود . این روزها به ندرت کافه یا رستورانی پیدا می شود که تیرامیسو در لیست منوی دسرهایش نباشد ، دوستداران قهوه بدون شک از این دسر خوششان می آید زیرا برای تهیه تیرامیسو بیسکویت لیدی فینگر در قهوه سرد فرو می رود و طعم و عطر عالی قهوه را به خودش جذب می کند لایه دیگر دسر مخلوطی است که از خامه پنیر ماسکارپون تهیه می شود این پنیر عالی که بافتی شبیه به خامه دارد در کنار لیدی فینگر آغشته به قهوه فوق العاده است .
این دسر به علت کالری بالایی که دارد از انتخاب های مناسب برای میان وعده شماست، می توانید آن را بعدازظهر و یا به عنوان عصرانه میل کنید و در واقع یک دسر بی موقع است .
تاریخچه دسر تیرامیسو
ابداع این دسر پرطرفدار و محبوب به دهه 1960 در منطقه ونتو ایتالیا در شهر ترویز در رستوران لی بچری برمی گردد و نام این دسر خوشمزه برگرفته از نام دختر صاحب رستوران می باشد .
مواد تشکیل دهنده دسر تیرامیسو
- 4 عدد تخم مرغ ( 240 گرم )
- 1 / 2 فنجان شکر ( 100 گرم )
- 3 / 4 فنجان قهوه ( 180 میلی لیتر )
- پودر کاکائو ( برای چشیدن )
- 4 پیمانه پنیر ماسکارپون( 400 گرم )
- 2 فنجان شکلات تیره رنده شده ( 200 گرم )
- 1 بسته بزرگ بیسکویت لیدی فینگر( 200 گرم )
مراحل تهیه دسر تیرامیسو
برای درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می کشد. اما وقتی به نتیجه نهایی می رسید و آن را مزه مزه می کنید بسیار لذیذ و خوش مزه است و زمان تهیه آن چندان مهم نیست .
گام اول
1- 180 lمیلی لیتر قهوه را دم کنید و بگذارید سرد شود ؛ قهوه ی شما میتواند با پودر قهوه ی فوری (نسکافه) درست شود یا بسته به طبع شما ، قهوه فرانسه یا اسپرسو باشد .
گام دوم
2- سفیده و زردهی تخممرغ ها را جدا کنید سپس زرده ها را در ظرفی جداگانه ریخته و با 100 گرم شکر هم بزنید که بافت فوم مانند پیدا کند .
گام سوم
3- 400 گرم پنیر ماسکارپونه را به زردهی تخممرغ و شکر اضافه کنید و تا زمان یکنواخت شدن هم بزنید .
گام چهارم
4- یک لایه بیسکویت را با قهوه نمدار کنید و آن را در کف ظرف مستطیلی بچینید .
گام پنجم
5- روی بیسکویت را با لایه ای از پنیر ماسکارپون و تخممرغ بپوشانید و سپس شکلات را روی آن رنده کنید .
گام ششم
6- در لایه ی بعدی دوباره بیسکویت را نمدار کنید و مرحله ی قبل را برای همین لایه هم تکرار کنید .
گام هفتم
7- به تعداد دلخواه میتوانید لایه ها را به همین روش اضافه کنید .
گام هشتم
8- روی لایه ی آخر را با پودر کاکائو تزئین کنید .
گام نهم
9- دسر را به مدت یک شب در یخچال نگه دارید که استراحت کند و جا بیفتد و سپس میل نمایید .
پیشنهاد ما
طبق مراحل ذکر شده می توانید این دسر را درست کنید در غیر اینصورت می توانید آماده ی آن را تهیه کنید .
می توانید هم در عصرانه و هم به عنوان یک میان وعده آن را میل کنید.
این دسر لذیذ در بسته های میان وعده ی ایپک نیز هستند و شما می توانید براحتی آن را سفارش دهید .
بسته پذیرایی ایپک باکس
- ۹۸/۰۷/۱۰