طرز تهیه پیتزا ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا ایتالیایی ، می خواهید بدانید چگونه یک پیتزا واقعی ایتالیایی درست کنید ؟ بهترین راه این است که یک آموزش از سرآشپزها در یکی از بهترین پیتزا فروشی های رم دریافت کنید. اما اگر به زودی در رم نخواهید بود ، بهترین گزینه بعدی بررسی این دستور العمل از خدمه Walks of Italy است.
مهمترین قسمت درست گرفتن خمیر پیتزا ایتالیایی درست است! بیشتر از پایه پیتزا ، خمیر همان چیزی است که به پیتزا بافت خود را می دهد ، طعم ها را در خود نگه می دارد و - اگر درست انجام شود - می تواند باعث شود احساس کنید که دقیقاً به ایتالیا منتقل شده اید.
فقط کمی در مورد پیتزا در ایتالیا ...
حتی اگر آن را به محبوب ترین غذای ایتالیایی در خارج از کشور تبدیل شده است ، پیتزا و ایتالیا همیشه مترادف نیستند. در حقیقت ، پیتزا حتی تا قرن 19 اختراع نشده بود ، هنگامی که به عنوان یک فست فود در خیابان های ناپل شروع به کار کرد. در ابتدا پیتزا ساده تر ، بهتر: پیتزا کلاسیک ناپلتانا فقط خمیر با سس گوجه فرنگی گوجه فرنگی Marzano ، پونه کوهی یا ریحان ، کمی سیر ، نمک، روغن زیتون و زیتون بود.این یک پیتزای دیگر از ناپل است ، که مرتب ترین شجره نامه را دارد.
شجره نامه
هنگامی که ملکه Margherita در سال 1889 به دیدار ناپل آمد ، او توسط یک نانوا پیتزا محلی که به افتخار او پیتزا با رنگ های پرچم جدید ایتالیا فقط یکپارچه ساخته شده بود ، جذاب بود - گوجه فرنگی های قرمز ، موززارلا سفید و سبز. ریحان. بله ، شما آن را حدس زده اید. اکنون به بعضی از منوها پیتزا مارگاریتا (یا مارگاریتا) گفته می شود.
البته غذای ایتالیایی بسیار منطقه ای است و پیتزاهای ایتالیایی نیز همینطور است. (اگرچه هر پیتزا واقعی ایتالیایی همیشه باید در اجاق گاز چوبی پخته شود ؛ در واقع ، یک پیتزا فروشی بدون کسی حتی نمی تواند حتی از نظر قانونی حتی خود را یک پیتزا فروشی بنامد!).
این پیتزا معروف جهان در ناپل به "پیتزا آلتا" (پوسته غلیظ) معروف است ، در حالی که پیتزا در روم به طور سنتی نازک و پوسته پوسته است. مانند بقیه غذاهای ایتالیایی ، پیتزا ایتالیایی بهترین و معتبرترین است وقتی که با مواد محلی تازه و به خصوص مواد غذایی DOP تهیه می شود (می توانید توضیحی کامل درباره این اصطلاح کوچک فوق العاده در وبلاگ ما درباره غذاهای DOP بخوانید). ما در مورد خمیر مایکروویو و پنیر مصنوعی صحبت نمی کنیم که اکنون می بینید هم در ایتالیا و هم در خارج از کشور بلکه چیزی کاملاً متفاوت است. بهترین راه برای امتحان کردن آن ، کوتاه از رفتن به یک پیتزا فروشی معتبر با مواد عالی و یک اجاق گاز چوبی؟ آن را در خانه درست کنید!
آنچه برای تهیه پیتزا ایتالیایی لازم دارید
برای 4 پیتزا خمیر درست می کند ، هر قطر در حدود 12 اینچ:
600 میلی لیتر آب گرم
7 فنجان (1 کیلو گرم) آرد ، نوع "00" *
2.5 - 3 قاشق غذاخوری (25 گرم) مخمر تازه یا 2 قاشق چایخوری (7-8 گرم) مخمر خشک.
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده باکره
1.5 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری شکر
* نکته ای در مورد آرد: در ایتالیا ، آرد بسیار تصفیه شده و ریزترین موجود در دسترس است. در جایی که قرار دارید در دسترس نیست (یا خیلی گران است؟). آرد همه منظوره باید درست کار کند!
چگونه می توان پیتزا معتبر ایتالیایی خود را درست کرد
فقط مراحل زیر را دنبال کنید:
مخمر را با آب گرم درون یک کاسه متوسط بریزید. منظور ما ولرم است ، این نوعی است که مخمر بیشتر از همه دوست دارد. تا زمانی که مخمر حل شود هم بزنید.
تقریباً تمام آردها را روی میز به شکل یک آتشفشان قرار دهید. (فکر کنید که وسوویوس ... مناسب است زیرا ناپل پادشاه تمام شهرهای پیتزا است!).
مخلوط آب مخمر و آب گرم را به همراه سایر مواد دیگر درون "دهانه آتشفشان" بریزید.
به مدت 10 تا 15 دقیقه همه چیز را با هم بشویید تا زمانی که خمیر صاف و الاستیک باشد و سطح شما را آرد کند.
یک کاسه را با مقداری روغن زیتون چرب کنید و خمیر را درون آن بگذارید. خمیر را دور آن چرخانده تا قسمت فوقانی کمی روغن شود.
کاسه را بپوشانید و خمیر را کنار بگذارید تا حداقل چهار یا پنج ساعت بماند.
(اختیاری برای کسانی که پیتزا خود را واقعا معتبر می دانند). یک صلیب را روی خمیر با چاقو درست کنید. یک سنت قدیمی ایتالیایی ، این به عنوان راهی برای "نعمت نان" دیده می شود.
مرحله دوم
فر را حدود 400 درجه فارنهایت یا حدود 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را از کاسه بیرون آورده و به سطح آرد برگردانید. پانچ کردن آن ، خلاص شدن از شر هر حباب. (توجه: اکنون زمان ثبت نام یک بچه با انرژی بیشتر از آن است که بدانند چه کاری باید انجام دهد!).
خمیر را به نصف تقسیم کرده و بگذارید چند دقیقه استراحت کند.
هر بخش را درون یک دیسک 12 اینچی بچرخانید. حالا شانس شما این است که تصمیم بگیرید پیتزای شما چقدر ضخیم باشد! آیا شما آن را پیتزا آلتا (سبک ناپلی) یا پیتزا باسا (سبک رومی) می خواهید؟ فقط به یاد داشته باشید ، پوسته شما کمی پخته می شود !
خمیر را روی یک قابلمه پیتزا روغنی یا ورق پخت منتقل کنید.
مرحله سوم
اگر می خواهید پیاز روسا (پیتزا قرمز) اضافه کنید ، سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. بسیاری از پیتزا ها در ایتالیا در واقع پیتزا بیانکا هستند ، بدون سس گوجه فرنگی ، بنابراین احساس نمی کنید که مجبور شوید! لبه های پوسته را با کمی روغن زیتون بزنید.
هر پیتزا را حدود 10 دقیقه بپزید ، سپس پنیر موزارلا (خرد شده یا رنده شده) را در قسمت بالا و همچنین سایر مواد دیگر اضافه کنید.
بگذارید پیتزا ها بپزند تا پوسته قهوه ای شود و پنیر ذوب شود. با بلند کردن پیتزا برای زیرچشمه زدن در زیر ، می توانید مطمئن شوید که قسمت زیرین نیز قهوه ای شده است.
پیتزا های خود را از روی اجاق گاز برداشته و برای لمس واقعی ایتالیایی ، با چند برگ ریحان چاشنی بزنید. و لذت ببر!
ارتباط با ما
انتخاب شما از مجموعه برند موضوعی است که می توانید خریدار خود را جذب کنید .
با شماره 09129724226 و 02634457718 تماس حاصل فرمایید تا همکارانمان شمارا راهنمایی کنند .
منبع :ایپک باکس
- ۹۹/۰۴/۰۸