ipakbox

پک محصولات

ipakbox

پک محصولات

صبحانه سالم را برای تطابق خواسته های صبحانه در تمام طول روز امتحان کنید.

  • ۰
  • ۰

فروش زعفران در تهران

فروش زعفران در تهران  ، زعفران ایرانی که به عنوان "طلای سرخ" شناخته می شود ، زعفران ماده ای جادویی در فرهنگ فارسی است ، از غذاهای معطر و دسرهای رنگی گرفته تا طب فیزیکی و معنوی. ادویه گران قیمت مدت زیادی است که کالایی با تقاضای بالا بوده و حتی باعث ایجاد جنگ در سال 1374 در اروپای مرکزی شده است. اما بیایید نگاهی دقیق تر به زعفران در ایران بیندازیم و ببینیم چرا باید آن را در لیست خرید سوغات خود نگه دارید.

زعفران از کجا آمده است؟

یونانیان ادعا می کنند که زعفران ابتدا از سرزمین خود آمده است ، به هر ایرانی بگویید و شما یک خنده خواهید گرفت! یک فرضیه قوی تر می گوید که برای اولین بار کشت زعفران در ایران صورت گرفت. استدلالهای مربوط به منشاء ادویه گرانبها بی پایان است ، بنابراین اجازه دهید نگاهی بیندازیم که در حال حاضر ایرانیان بزرگترین تولید کننده زعفران جهان هستند (85٪ زعفران دنیا در یک سال رشد می کند ، تقریباً در حدود 390 تن!) تعداد این تعداد بسیار زیاد است ، با توجه به اینکه هر 500 نژاد زعفران فقط یک گرم وزن دارد.

فصل برداشت

همه ساله فصل برداشت زعفران از اوایل آبان آغاز می شود. در حالی که بیشتر پوشش گیاهی دیگر از بین رفته است ، گلهای روشن بنفش مزارع را پوشانده و منظره ای برجسته در مناطق خشک ایران ایجاد می کنند. عمده تولید کنندگان زعفران ایران در ضلع شرقی کشور واقع شده است. اگر دوست دارید بزرگترین بازار را ببینید ، به مشهد بروید ، که به دلیل اهمیت مذهبی نیز مشهور است. اما اگر بیشتر کنجکاو هستید که زعفران از کجا تهیه می شود ، شهرهای گناباد ، تربت حیدریه ، تایباد ، خواف و قاین را به خاطر بسپارید. تمام این شهرها در منطقه خراسان واقع شده اند و فصل برداشت آنها از حدود اول آبان آغاز می شود ، تقریباً دو هفته و حداکثر سه هفته ادامه دارد.
برداشت زعفران قبل از طلوع آفتاب آغاز می شود ، زمانی که هنوز گل ها باز نشده اند. زن و مرد به میدان می روند و هرچه سریع تر می توانند گلها را جمع کنند ، با اولین پرتوهای خورشید ، گلها در یک عمل ناگهانی جادویی شکوفا می کنند. کار تقریباً ساعت 9 صبح وقتی گلها به یک منطقه سایه دار منتقل می شوند متوقف می شود. همه در اطراف گلهای عظیم گل نشسته اند و سه گنگ را با دقت می گیرند. به یاد داشته باشید 500 گل برای یک گرم زعفران؟ حدود 167 گل زعفران برای تولید تنها یک گرم طول می کشد. به همین دلیل زعفران بسیار با ارزش است.
موارد استفاده زعفران
زعفران از دیرباز به عنوان یک چاشنی خاص در آشپزخانه های ایران مورد استفاده قرار می گرفت. یک لایه نازک از برنج مخلوط زعفران در بالای گلدان سفید برنج و زرشک ، در کنار عطر و رنگ کباب مرغ (جوجه کباب) ، همه نوید میزبان مهمان نوازی است. ایرانیان از زعفران قدردانی می کنند و از آن در حد متوسط استفاده می کنند ، آنها معتقدند استفاده بیش از حد از زعفران می تواند به سلامت روان آنها آسیب برساند. آنها آن را در بستنی های زعفران زعفران (باستانی سوناتی) در روزهای گرم تابستان لذت می برند ، و یا آن را در کاسه پودینگ برنج شیرین (Sholeh Zard) در مراسم مذهبی سرو می کنند. همچنین برخی از افراد به همراه گلبرگهای رز یک چای گیاهی با طراوت از آن درست می کنند.
رسم و رسوم
زعفران و قدرت جادویی آن در بسیاری از آداب و رسوم آمده است. ایرانیان معتقدند که زعفران غم و اندوه و افسردگی را از بین می برد. با خوشبختی همراه است ، بنابراین آنها از آن در بسیاری از شیرینی ها و غذایی که برای سال نو پارس (نوروز) تهیه می کنند استفاده می کنند. پادشاهان باستان در حوادث تشریفات یا پیروزی ها پراکنده سکه های طلا و زعفران در بین مردم بودند. در کاخهای آنها از زعفران به عنوان عطر ، دارو یا بخور به همراه عنبر استفاده می شد. همچنین از زعفران برای رنگ آمیزی کاغذ استفاده می شد تا برای حروف مهم یا نمازها ، و برای رنگ آمیزی ابریشم و سایر پارچه برای پارچه های خانواده سلطنتی استفاده شود.

آیین های جاری

در شاهرود ، در استان سمنان ، روایتی به نام "اب دو" (آب دعا) وجود دارد. ساعاتی پیش از نوروز ، در بسیاری از مساجد شهر ، زعفران آماده تهیه جوهر زرد است. خوشنویسان سپس از جوهر برای نوشتن 7 آیه قرآن استفاده می کنند که همه با کلمه سلام (سلام) در صفحه ظروف چینی شروع می شوند. سپس بشقاب درون یک کاسه مسی پر از آب فرو می رود ، بنابراین رنگ زرد جدا می شود. این آب در قسمت های کوچکی به خانه ها منتقل می شود تا توسط مجموعه سفره هفت مکانها قرار بگیرند یا توسط بیمارانی نوشیده شوند. در نظر گرفته می شود که دارای قدرت درمانی برای بیماری ها و ثروت خوب خانواده در سال آینده است.

آیا اکنون قصد دارید تور زمین زعفران را در نظر بگیرید؟

SurfIran دو تور زعفران جهان را به پایتخت زعفران جهان اجرا می کند. تور زعفران اول شامل سفر به شهر تربت حیدریه است که هر ساله با تولید بیش از 34 تن زعفران شناخته می شود. براساس اعلام تلویزیون ملی ایران ، 117 خانوار در فرآیند تولید مشغول کار هستند که بسیاری از آنها صاحبان مزرعه های کوچک هستند. تربت حیدریه همچنین سمینارهای زعفران را در دانشگاه برگزار می کند و برای حفظ وضعیت خود مسابقات عکاسی را برگزار می کند.
دومین تور زعفران به سرزمین زعفران و زرشک ، در جنوب خراسان است. با بازدید از بیرجند و قاینات ، فرصت سفر به زمانهای باستان را خواهید داشت ، زمانی که جاده ابریشم و جاده ادویه در حال اتصال ملل های دور به یکدیگر بودند. فقط تصور کنید که در طی 700 سال پیش تاجر و اکتشاف ایتالیایی از آنجا عبور کند. شما تعجب خواهید کرد که بسیاری از تاریخ باستان هنوز زنده است.
 
بنابراین ، دفعه بعد که قصد بازدید از ایران را دارید ، به زعفران فکر کنید و تور خود را برای پایان اکتبر تا اواسط نوامبر رزرو کنید. شما ممکن است فرصتی برای شرکت در برداشت داشته باشید ، فعالیت های دیگری را به اشتراک بگذارید و مستقیماً زعفران و کالاهای دیگر را از افراد محلی خریداری کنید.

با زعفرانی که خریداری کردید چه باید کرد؟

زعفران را در یک ظرف هوایی ، در مکان تاریک ، خنک و خشک نگه دارید. آن را در فریزر نگه ندارید ، زیرا دمای انجماد باعث کاهش عطر آن می شود. قبل از استفاده در آشپزی آن را دم کنید. ایرانیان روش های مختلفی برای تولید زعفران دارند. آنها نیش های شکننده را در یک ملات کوچک خرد می کنند ، سپس آن را با آب داغ مخلوط می کنند و در جای گرم قرار می دهند. افراد دیگر آن را سرد می کنند. آنها زعفران زیر زمینی را درون یک کاسه کوچک ریخته و یک تکه یخ را روی آن می گذارند. با آب شدن یخ ، رنگ نارنجی تیره شگفت آور نشان می دهد. می توانید مقداری از این مایع معطر اشباع اشباع شده را به یک مرغ یا گوشت گوشت اضافه کنید ، یا دقیقاً مانند ایرانیان آن را برای تزئین بشقاب به آن اضافه کنید تا مقداری برنج پخته شده اضافه کنید.
چای زعفران را امتحان کنید
دو یا سه گل کلم و چند گلبرگ گل سرخ بگیرید ، آنها را درون یک لیوان کوچک یا لیوان بزرگ آب گرم و جوش بگذارید. بگذارید حدود 10 دقیقه دم بکشد. با کمی عسل از آن لذت ببرید.
شیر زعفران را امتحان کنید
چند گل زعفران و یک غلاف هل را خرد کنید ، آن را به شیر اضافه کنید و شیر را بجوشانید تا رنگ و عطر به بالاترین حد خود برسد. آن را با مقداری شکر یا عسل میل کنید.

ارتباط با ما

انتخاب شما از مجموعه برند موضوعی است که می توانید خریدار خود را جذب کنید .

برای فروش زعفران در تهران با شماره 09129724226 و 02634457718 تماس حاصل فرمایید تا همکارانمان شمارا راهنمایی کنند .

منبع :ایپک باکس

 
  • ۹۹/۰۴/۱۱
  • fatemeh shafiei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی