اصول بهداشتی درزمان کرونا
اصول بهداشتی درزمان کرونا ،تحقیقات درباره ویروس بیماری کرونا ادامه دارد، اما تاکنون میدانیم که این ویروس از طریق ارتباط مستقیم به مانند قطرات تنفسی فرد مبتلا (ناشی از سرفه یا عطسه)، و نیز لمس سطوحی که با ویروس آلوده شدهاند.منتقل میشود. ویروس میتواند بین چند ساعت تا چند روز روی سطوح زنده بماند. اما خبر خوب این است که ضدعفونیکنندههای معمولی میتوانند ویروس را از بین ببرند.
رعایت اصول بهداشتی بسیار در پیشگیری از بیماری کرونا موثراست.تمهیدات بهداشتی شخصی میتواند در حفظ سلامت خانوادهتان و افراد دیگر مفید باشد.
این روزها که در کل دنیا بخصوص ایران باوضعیت سیاه روبروشده ایم .و از طرفی هم تمهیدات جدیدی صورت گرفته تا ارتباط دراجتماع کمتر شود شرکت ایپک هم در راستای اطلاع رسانی تصمیم به انتشار موضوعی در باب اصول بهداشتی نموده است.
توصیه های سازمان بهداشت جهانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا
• مرتب دست های خود را بشویید از یک شوینده الکلی برای شستشوی دست های خود استفاده کنید.در صورت عدم دسترسی از آب و صابون(ترجیحا مایع) استفاده کنید،
شستشوی دست ها با آب و صابون یا استفاده از شوینده های الکلی ویروس هایی را که ممکن است .در دست های شما خانه کرده باشند، از بین می برد.
• فاصله خود را با دیگران رعایت کنید. بین شما و کسی که در حال عطسه یا سرفه است باید حداقل یک و نیم متر فاصله وجود داشته باشد.وقتی فردی عطسه یا سرفه می کند. از این راه ذرات مایعی را از بینی یا دهان خود به بیرون پخش می کند. ذراتی که ممکن است حاوی ویروس باشند. اگر فاصله درست را با فرد رعایت نکرده باشید. این ذرات از راه تنفس وارد بدن شما می شوند .که می توانند ویرس کووید-19 را هم با خود داشته باشند.
از دست زدن به چشم ها، بینی و دهان خود خودداری کنید. همانطور که می دانید دست ها با بسیاری از سطوح تماس داشته و می توانند حاوی ویروس باشند. در صورت آلوده شدن دست های ما می توانند ویروس را به چشم ها، بینی یا دهان ما منتقل کنند. از این اجزای بدن نیز ویروس به داخل بدن راه پیدا کرده و باعث بیماری می شود.
• بهداشت تنفسی خود را رعایت کنید. در حقیقت باید اطمینان حاصل کنید. که هم خود شما هم افراد دور و برتان از این اصول بهداشتی پیروی می کنند. در هنگام عطسه یا سرفه دهان و بینی خود را با دستمال کاغذی و در صورت عدم دسترسی با آرنج تان بپوشانید. سپس بلافاصله دستمال را در یک سطل زباله دربسته بیندازید.
موارد احتیاطی مرتبط با بستهبندی مواد غذایی و آماده کردن غذا
- تمام مواد غیرضروری بستهبندی را جدا کرده و در سطل زباله دربدار بیندازید.
- غذا را از جعبه بیرونبر برداشته. در یک بشقاب قرار داده و جعبه را دوربیندازید.
- بستهبندیهایی مانند قوطی را میتوان قبل از بازکردن و نگهداری با مواد ضدعفونی تمیز کرد.
- مواد بستهبندی نشده مانند میوه یا سبزیجات را با آب و مواد ضدعفونی کننده بشویید.
- بلافاصله دستها را با آب و صابون شسته و یا از ژلهای الکلدار استفاده کنید.
- پیش از آماه کردن هر نوع غذایی دستها را به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید.
- غذا را در دمای توصیه شده بپزید.
- در صورت امکان، مواد فاسد شدنی را در یخچال و یا فریزر نگهداری کرده و به تاریخ انقضا توجه کنید.
- سعی کنید غذای دورریز و بستهبندی را به صورت مناسب و با رعایت اصول بهداشتی دور ریخته و از انباشته کردن باقیماندهها که میتواند حشرات را جذب کند، پرهیز کنید.
- پیش از غذا خوردن دستها را به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون شسته و مطمئن شوید که کودکان نیز همین کار را انجام میدهند.
- همیشه از ظروف و بشقابهای تمیز استفاده کنید.
اگر تب دارید، سرفه می کنید یا به سختی نفس می کشید هرچه زودتر به دنبال مراقبت های پزشکی باشید
اگر احساس بیماری می کنید در خانه بمانید. اگر تب دارید و سرفه می کنید و به سختی نفس می کشید. زودتر تماس گرفته و پیگیر مراقبت های پزشکی باشید. و به توصیه های مسئولین بهداشت و سلامت در محل زندگی خود، عمل کنید.
مسئولین بهداشت و سلامت کشور و محل زندگی شما در جریان تازه ترین اطلاعات در مورد وضعیت منطقه شما هستند. اگر قبل از مراجعه به مراکز بهداشتی با آنها تماس بگیرید .این امکان را به ارائه دهندگان خدمات بهداشتی می دهید .تا شما را به مراکز درمانی مناسب ارجاع دهند. این کار علاوه بر حفاظت از شما به جلوگیری از انتشار ویروس و سایر عفونت ها نیز کمک می کند.
ارتباط با ما
با آروزی اوقاتی خوش و سلامتی برای تمام هموطنان ،شرکت ایپک ارائه دهنده سرویس های پذیرایی درخدمت شما عزیزان هستیم.
با شماره 09129724226 و 02634457718 تماس حاصل فرمایید تا همکارانمان شمارا راهنمایی کنند .
منبع :ایپک باکس
- ۹۹/۰۸/۲۰