غذای ارگانیک کودک
غذای ارگانیک کودک ،همه والدین نگرانی هایی را در خصوص تغذیه کودک شان دارند. و البته ناگفته نماند که این موضوع، تصمیم بسیار مهمی محسوب می شود. اولین باری که کودک غذای جامد می خورد، تجربه بسیار متفاوتی را احساس خواهد کرد .و ممکن است والدین در انتخاب بهترین نوع ماده غذایی به مشکل بر بخورند. در این میان، انتخاب مواد غذایی ارگانیک می تواند بسیار مناسب باشد.
دلایل بسیاری در انتخاب مواد غذایی ارگانیک برای کودک وجود دارد، نه تنها به این دلیل که این رژیم حاوی چه موادی است، بلکه به دلیل ماهیت خود این رژیم. به عنوان مثال، غذاهای ارگانیک حاوی انواعی از مواد مغذی مورد نیاز بدن کودک هستند. علاوه براین، غذاهای ارگانیک طعم خوبی دارند.در واقع، حذف مواد غذایی شور و حاوی مواد مصنوعی از رژیم غذایی کودک، خود نوعی امتیاز محسوب می شود.
آن چه که اهمیت دارد این است که تغذیه کودک از مواد غذایی سالم باعث می شود تا کودک عادات غذایی سالمی داشته باشد.
اگرغذای کودک ارگانیک نباشد چه می شود؟
- هنگام خرید مواد غذایی ارگانیک حتما به مجوز آن توجه داشته باشید.
- اگر بر روی ماده غذایی بر چسب ارگانیک بودن خورده شده باشد، صد در صد دال بر سالم بودن آن ماده غذایی نخواهد بود. به عنوان مثال، میوه های بسته بندی ممکن است محتوی مواد ارگانیک باشند اما حاوی مقادیر بالایی قند و شکر هستند که برای سلامت کودک مناسب نمی باشند.
- در صورتی که ماده غذایی تاره به نظر نمی رسد، از مصرف آن باید خودداری شود.
درست است که تغذیه کودک با غذاهای ارگانیک مزایای خاص خود را به همراه دارد، اما هدف والدین باید انتخاب مواد غذایی سالم باشد. مواد غذایی ارگانیک، انتخاب سالم برای تمامی افراد به خصوص کودکان می باشد.
از آن جایی که کودکان سیستم ایمنی ضعیفی دارند و نسبت به مواد شیمیایی حساس ترند، مصرف مواد غذایی ارگانیک می تواند راهی باشد جهت حفاظت آن ها در برابر مواد مضر و ابتلا به بیماری های مختلف.
غذاهای ارگانیک چیست؟
در حال حاضر محصولات غذایی ارگانیک شامل انواع میوهها، سبزیها، غلات، حبوبات، گوشت گاو و گوسفند، شیر، گوشت مرغ و تخممرغ، عسل و دهها محصول کشاورزی و دامی در سراسر دنیا به شکل ارگانیک تولید میشود که البته این محصولات گرانتر از محصولات مشابه خود هستند.گاهی استفاده از انواع سموم یا اصلاحات ژنتیکی تنها برای داشتن ظاهر زیبا و یا نگهداری برای مدت طولانی صورت میگیرد که این اقدامات نه تنها سودی برای مصرف کننده ندارد بلکه عوارض جبران ناپذیری را نیز سبب خواهد شد.به همین دلیل است که محققان بر تولید گسترده محصولات غذایی ارگانیک و استفاده از این مواد غذایی تاکید دارند تا علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، از هر گونه ماده شیمیایی مضر نیز عاری باشند.
غذاهای سالم، نیز اصطلاحی عام است که ممکن است به غذاها یا خوراکیهای طبیعی، یا ارگانیک یا غذاهای معمولی اطلاق شود که فرآوری کمتری در تهیه آنها صورت گرفته است. نمونهای از غذاهای سالم، آرد کامل است که از آسیاب کردن دانههای کامل غلات به همراه سبوس آنها به دست میآید.
غذاهای ارگانیک مغذیترند
اگرچه برخی ادعا میکنند که غذاهای ارگانیک تمرکز بیشتری بر برخی ریزمغذیها دارند، یا به عبارت دیگر از این نظر غنیترند؛ اما لازم است بدانیم که این ادعا تا به حال اثبات نشده است و در نتیجهی پژوهشهای انجام شده در این زمینه، اتفاق نظر وجود ندارد. محتوای غذای خوراکی نیز بستگی به این دارد که چه زمانی این غذاها از زمین جمع آوری و محصول چیده و سپس فرآوری شده است.
همچنین تازگی این محصولات در میزان مواد مغذی آن اثر میگذارد. غیر از این موارد، شواهد دیگری درباره این که غذاهای ارگانیک یا طبیعی یا سالم، مزه بهتری نسبت به دیگری دارند، وجود ندارد.
آنچه مسلم است این است که مزه خوراکیهای گیاهی بستگی به ژنتیک گیاه دارد و شاهدی ثابت کننده اینکه این محصول به صورت ارگانیک یا معمولی رشد یافته است وجود ندارد. هلو یا گوجهای که در هنگام کال بودن میوه از گیاه چیده شده است، هرگز مزه کامل یک میوه رسیده را نخواهد داشت، نسبت به زمانی که آن را روی درخت یا بوته تا زمان رسیدن میوه و شیرینی آن نگه میدارند.
ارتباط با ما
با آروزی اوقاتی خوش و سلامتی برای تمام هموطنان ،شرکت ایپک ارائه دهنده سرویس های پذیرایی درخدمت شما عزیزان هستیم.
با شماره 09129724226 و 02634457718 تماس حاصل فرمایید تا همکارانمان شمارا راهنمایی کنند .
منبع :ایپک باکس
- ۹۹/۰۸/۲۷