ipakbox

پک محصولات

ipakbox

پک محصولات

صبحانه سالم را برای تطابق خواسته های صبحانه در تمام طول روز امتحان کنید.

  • ۰
  • ۰

به نام خدا

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا ،مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

۱)سه چهارم پیمانه آب ولرم

۲)یک قاشق چای خوری مایه خمیر(مایه خمیر را از فروشگاه یا نانوایی می توان تهیه کرد)

۳)دو پیمانه آرد

۴)نصف یا یک قاشق چای خوری نمک

 
   

مراحل و طرز تهیه خمیر پیتزا

_حل کردن مایه خمیر در آب: خمیر را با آب مخلوط کرده و اجازه دهید مایه خمیر سه الی پنج دقیقه در آب حل شود.

_ورز دادن خمیر: مایه بدست آمده همراه نمک را به آرد اضافه نموده و خمیر بدست آمده را به مدت پنج دقیقه ورز داده تا به صورت یک گوله یک دست شود تا کمی بچسبد و کش بیاید اگر خمیر به ظرف یا دست چسبید بهتر است به آن یک قاشق آرد اضافه کرد در صورت لازم می توان این کار را تکرار کرد.(بعد از درست شدن خمیر چند راه پیش رو دارید)

۱)همان موقع از خمیر استفاده کنید:جون خمیر پف نکرده در صورت استفاده خمیر نازک و ترد می شود

۲)خمیر را در فریزر نگهداری کنید: نیم ساعت زمان دهید تا خمیر به عمل آید و پف کند و در ظرف که از قبل روغن زیتون زدید قرار دهید و می توان به مدت ۳روز نگهداری کرد.

آماده کردن فر برای پختن پیتزا

خمیر را اگر از فریزر در می آورید بهتر است یک ساعت زمان دهید تا یخ آن آب شود و سینی فر را در درجه۴۵۰فارنهایت قرار داده تا گرم شود.

شکل دادن به خمیر

خمیر راه به دو قسمت تقسیم کرده اگر خمیر به دست می چسبد به آن کمی آرد بپاشید و هر قسمت را جداگانه آماده کنید.

یک قسمت خمیر را بردارید و با وردنه آن را صاف کنید و به شکل دایره در بیاورید و روی کاغذ روغنی که قبل روش آرد زدید قرار دهید.

چیدن مواد روی خمیر پیتزا

خمیر را با روغن زیتون چرب کرده و روی کاغذ روغنی قرار داده و به سینی فر منتقل دهید.

روی خمیر سس گوجه فرنگی بزنید و با مواد دلخواه آن را درست کنید.

پختن پیتزا

خمیر پیتزا را در فر گذاشته و به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا پخته شود و بعد از پخت آن را بیرون آورده و پنج دقیقه بگذارید تا خنک شود.

 
   

راه حلی برای افزایش متابولیسم بدن

۱)تقویت سوخت و ساز بدن در هنگام صبح

۲)خوردن کافی غذا

۳)چای یا قهوه بنوشید

۴)فیبر زیاد مصرف کنید

دلایل کاهش اشتها

۱)بیماری های مزمن

۲)علت های ذهنی و روانی

۳)مصرف بعضی داروها

۴)بیماری های غدد و متابولیک

۵)اختلالات دستگاه گوارش

۶)عفونت

از بین بردن سوء هاضمه

_آب یخ مصرف نکنید

_مایعات بین غذا و بلافاصله بعد غذا نخورید

_همزمان از مواد خام و پخته استفاده نکنید

_روغن های سالم مثل روغن زیتون،روغن کنجد،کره،روغن حیوانی استفاده کنید

_روغن های بازاری و انواع سس را مصرف نکنید

_بعد از غذا یک قاشق غذاخوری سرکه سیب مصرف کنید

_بعد از غذا بلافاصله چای نخورید

برای درمان بعضی ها دردها این مواد موثر است:

۱)سیر( ضد گوش درد،ضد سرماخوردگی،کاهش اشتها،تقویت حافظه)

۲)عسل(درمان سرفه،کاهش آلرژی،درمان معده درد،درمان زخم های پوستی)

۳)قهوه(کاهش خطر سکته،ضد سرطان،افزایش چربی سوز)

۴)زردچوبه(ضد سر درد و میگرن،بهبود سلامت پوست،درمان رماتیسم،ضد افسردگی)

  • ۰۰/۰۵/۱۰
  • fatemeh shafiei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی