ipakbox

پک محصولات

ipakbox

پک محصولات

صبحانه سالم را برای تطابق خواسته های صبحانه در تمام طول روز امتحان کنید.

  • ۰
  • ۰

خواص و مزایای مصرف سیر

تاریخچه

خواص و مزایای مصرف سیر همواره مورد توجه مردمان گذشته بوده و در طول هزاران سال در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است.

 سوابق نشان می دهد که سیر در هنگام ساختن اهرام جیزه حدود 5000 سال پیش استفاده شده است.

پزشک یونان باستان Hippocrates (حدود 460-370 قبل از میلاد)، امروز به عنوان "پدر طب غربی" شناخته شده،

سیر برای طیف گسترده ای از شرایط و بیماری ها تجویز می کند و استفاده از سیر را برای درمان مشکلات تنفسی، انگل ها، هضم ضعیف وخستگی ترویج می کند .

ورزشکاران اصلی المپیک یونان باستان سیر را دریافت کردند -

احتمالا به عنوان نمونه ای از عوامل افزایش دهنده عملکرد در ورزش است.

از مصر باستان، سیر به تمدن های پیشرفته باستانی دره هندو (امروز پاکستان و غرب هند) گسترش یافت.

 از آنجا، به چین راه یافت.

در طول تاریخ در خاورمیانه، آسیای شرقی و نپال، سیر برای درمان برونشیت ، فشار خون بالا ، سل ، اختلالات کبدی، دیسنتری ، کولیک ، کرم روده، روماتیسم، دیابت و تب مورد استفاده بوده است .

فرانسوی ها، اسپانیایی ها و پرتغالی ها سیر را به دنیای جدید معرفی کرد.

در حال حاضر، سیر به طور گسترده ای برای شرایط مختلف مربوط به سیستم خونی و قلب، از جمله تصلب شرایین، بالا کلسترول ، حمله قلبی ، بیماری عروق کرونر قلب و فشار خون بالا استفاده می شود .

بعضی افراد برای جلوگیری از سرطان ریه ، سرطان پروستات ، سرطان سینه، سرطان معده ، سرطان رکتوم و سرطان روده بزرگ استفاده می کنند .

مهم است که اضافه کنیم که تنها برخی از این استفاده ها منبع علمی دارد.

خواص و مزایای مصرف سیر

در زیر نمونه هایی از برخی از مطالعات علمی منتشر شده در مجلات علمی بررسی شده در مورد مزایای درمانی سیر هستند.

سیر می تواند به عنوان چاشنی در میان وعده ها و عصرانه و یا همراه با وعده ی اصلی مصرف شود.

ریسک سرطان ریه

طبق یک مطالعه انجام شده در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در استان جیانگسو در چین،

 افرادی که سیر خام حداقل دو بار در هفته طی دوره 7 ساله مصرف کردند، 44 درصد کمتر از خطر ابتلا به سرطان ریه بودند.

محققان، که در مطالعه مجله Cancer Prevention Research خود را منتشر کردند ،

مصاحبه های چهره ای با 1،424 بیمار مبتلا به سرطان ریه و 4543 فرد سالم انجام دادند. 

آنها درباره رژیم غذایی و شیوه زندگی خود، از جمله سوالات در مورد سیگار کشیدن و چگونگی خوردن سیر خواسته شد.

نویسندگان این مقاله نوشتند:

"ارتباط حفاظتی بین مصرف سیر خام و سرطان ریه با یک الگوخاص مشاهده شده است،

که نشان می دهد که سیر ممکن است به عنوان یک عامل پیشگیری کننده شیمیایی برای سرطان ریه عمل کند."

سرطان مغز

ترکیبات ارگانیک گوگرد یافت شده در سیر به عنوان عامل موثر در از بین بردن سلول glioblastomas ، نوعی از تومور مغزی است .

دانشمندان دانشگاه پزشکی دانشگاه کارولینای جنوبی در مجله Cancer گزارش دادند که:

سه ترکیب اصلی سولفوریک از سیر - DAS، DADS و DATS -

"اثربخشی را در ریشه کن کردن سلول های سرطانی مغز نشان دادند، اما DATS اثربخشی بیشتری را نشان داد."

استئوآرتریت هیپ

زنان در رژیم های غذایی غنی از سبزیجات آلومینیومی سطح پایینتری از استئوآرتریت داشتند .

نویسندگان این تحقیق اظهار داشتند که مصرف ان در وعده های غذایی:

 نه تنها تاثیر رژیم غذایی بر نتایج استئو آرتریت را نشان می دهد،

بلکه نشان داد که امکان استفاده از ترکیبات موجود در سیر برای توسعه درمان برای این بیماری را نشان می دهد.

مطالعه طولانی مدت که شامل بیش از 1000 زن و مرد سالم است،

دریافتند که افرادی که عادت های رژیم غذایی شامل بسیاری از میوه ها و سبزیجات، "مخصوصا موادی مانند سیر"،داشتند نشانه های کمتری از استئوآرتریت زودرس در مفصل ران دارند.

بالقوه یک آنتی بیوتیک قوی است

بر طبق یک مطالعه منتشر شده در مجله آنتی بیوتیک شیمی درمانی ، سولفید دی دیالین، ترکیبی از سیر، 100 بار موثرتر از دو آنتی بیوتیک محبوب در مبارزه با باکتری کمپیلوباکتر است .

باکتری کمپیلوباکتر یکی از شایعترین علل عفونتهای روده است.

دکتر Xiaonan Lu، از دانشگاه ایالتی واشنگتن، گفت:

"این کار برای من بسیار هیجان انگیز است،

زیرا نشان می دهد که این ترکیب دارای توانایی کاهش میزان باکتری های موجود در محیط زیست و در تامین مواد غذایی ما است."

حفاظت از قلب

محققین در دانشکده پزشکی اموری اظهار داشتند:

دیالیل تری سولفید، جزء روغن سیر، به محافظت از قلب در طی عمل جراحی قلب و پس از حمله قلبی کمک می کند.

 آنها همچنین معتقدند دیالیل تری سولفید می تواند به عنوان یک درمان برای نارسایی قلبی استفاده شود .

نشان داده شده است که گاز سولفید هیدروژن برای محافظت از قلب از آسیب است.

با این حال، این یک ترکیب فرار است و دشوار است به عنوان درمان ارائه شود.

در آزمایشات با استفاده از موش های آزمایشگاهی،

تیم متوجه شد که پس از حمله قلبی، موش هایی که سولفید دی دیالیل دریافت کرده اند61 درصد کمتر در مقایسه با موش های درمان نشده از آسیب های قلبی در خطر بودند.

در یک تحقیق دیگر که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شده است ،

دانشمندان دریافته اند که روغن سیر ممکن است به محافظت از بیماران دیابتی کمک کند تا دچار بیماری قلبی نشوند.

Cardiomyopathy علت اصلی مرگ در میان بیماران دیابتی است.

 این یک بیماری مزمن میوکارد (عضله قلب) است که به طور غیر طبیعی ضخیم، بزرگ شده و یا سخت می شود.

این تیم به موش آزمایشگاهی دیابتی یا روغن سیر یا روغن ذرت تحویل داد. 

کسانی که با روغن سیر تغذیه می کردند، تغییرات قابل ملاحظه ای در ارتباط با حفاظت از آسیب های قلب در مقایسه با حیواناتی که از روغن ذرت تغذیه می کردند داشتند.

نویسندگان این مقاله نوشتند:

"در نتیجه، روغن سیر دارای پتانسیل قابل ملاحظهای برای محافظت از قلب ها از دیابت نوع یک است".

مطالعات انسانی باید برای تأیید نتایج این مطالعه انجام شود.

کلسترول بالا و فشار خون بالا

محققان دانشگاه آنکارا اثرات مکمل های عصاره سیر را بر مشخصات چربی خون بیماران مبتلا به کلسترول خون بالا بررسی کردند. 

مطالعه آنها در مجله Biochemical تغذیه منتشر شد .

این مطالعه 23 داوطلب شامل کلسترول بالا بود 13 نفر نیز دارای فشار خون بالا بودند. آنها به دو گروه تقسیم شدند:

  • گروه هورمون تنگ کننده کلسترول بالا (فشار خون طبیعی )
  • گروه فشار خون بالا کلسترول (فشار خون بالا).

آنها 4 ماه مکمل عصاره سیر را دریافت کردند و به طور منظم برای پارامترهای چربی خون، عملکرد کلیه و کبد مورد بررسی قرار گرفتند.

در پایان چهار ماه، محققان نتیجه گرفتند: 

"مکمل عصاره سیر باعث بهبود پروتئین های چربی خون، تقویت پتانسیل آنتی اکسیدانی خون و کاهش قابل توجه فشار خون سیستولیک و دیاستولیک می شود و همچنین باعث کاهش میزان اکسیداسیون می شود محصول (MDA) در نمونه های خون، که نشان می دهد کاهش واکنش های اکسیداسیون در بدن است. "

به عبارت دیگر، مکمل های عصاره سیر باعث کاهش سطح کلسترول و همچنین فشار خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا می شود. 

دانشمندان افزودند که این کار یک مطالعه کوچک بودند – مطالعه و آزمایش بیشتری باید انجام شود.

سرطان پروستات

پزشکان گروه ارولوژی، بیمارستان دوستانه چین و ژاپن، مطالعه ای را انجام دادند تا رابطه بین مصرف سبزیجات آلیوم و خطر سرطان پروستات را بررسی کنند.

 یافته های آنها را در مجله آسیای اقیانوسیه پیشگیری از سرطان چاپ شده است.

نویسندگان این مطالعه به این نتیجه رسیدند:

"سبزیجات آلیمی، به ویژه مصرف سیر، به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مربوط می شود."

 

آسیب کبدی ناشی از الکل

آسیب کبدی ناشی از مصرف بیش از حد نوشیدنی های الکلی طولانی مدت است.

دانشمندان موسسه سم شناسی، دانشکده بهداشت، دانشگاه شاندونگ، چین،

می خواستند تعیین کنند که آیا دیالیز دی سولفید (DADS)، یک ترکیب ارگانوسولفور سیر، ممکن است اثر محافظتی بر استرس اکسیداتیو ناشی از اتانول داشته باشد.

این مقاله در Biochimica et Biophysica Acta منتشر شد .

محققان نتیجه گرفتند که DADS ممکن است در مقابل آسیب های کبدی ناشی از اتانول محافظت کند.

زایمان زودرس (زودرس)

عفونت های میکروبی در دوران بارداری خطر زایمان زودرس را افزایش می دهد.

 دانشمندان بخش اپیدمیولوژی، موسسه نروژی موسسه بهداشت عمومی، بررسی تاثیر مواد غذایی بر عفونت های ضد میکروبی و خطر زایمان زودرس را بررسی کردند.

مطالعه و یافته های آن در مجله تغذیه منتشر شده است .

این گروه مصرف میوه های خشک و آلومینیوم را در میان 18888 زن در گروه مادر و کودک نروژی مورد بررسی قرار داد

که 5 درصد آنها (950) PTD خودانگیخته (زایمان زودرس) را تجربه کردند.

نویسندگان این مطالعه به این نتیجه رسیدند:

"مصرف غذا با ترکیبات ضد میکروبی و پری بیوتیک ممکن است برای کاهش خطر PTD خودبه خودی اهمیت داشته باشد.

به طور خاص، سیر با کاهش کلی PTD خودبه خودی مرتبط است."

سیر و سرماخوردگی

خواص و مزایای مصرف سیر در جلوگیری و درمان سرماخوردگی:

یک تیم از محققان از بیمارستان خانوادگی پزشکی سانتا جوزف، ایندیانا،

مطالعه ای تحت عنوان "درمان سرد سرد در کودکان و بزرگسالان"، منتشر شده در پزشک خانواده آمریکایی انجام داد .

گرچه مطالعاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر خام بیشترین مزیت را دارد،

مطالعات دیگر در مورد میزان مصرف کلی آلومیوم، خام و پخته شده، مزایای خاص هر کدام را به دست آورده اند.

 بنابراین، شما می توانید سیر را به شیوه های مختلف مصرف کرده و از مزایای آن لذت ببرید.

منبع:https://www.medicalnewstoday.com

سایت ایپک را به دوستان خود معرفی کنید.

 

  • ۹۸/۰۴/۳۱
  • fatemeh shafiei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی