ipakbox

پک محصولات

ipakbox

پک محصولات

صبحانه سالم را برای تطابق خواسته های صبحانه در تمام طول روز امتحان کنید.

  • ۰
  • ۰

بهترین مکمل های غذایی ضد سرطان

بهترین مکمل های غذایی ضد سرطان می تواند کمی اغوا کننده باشد.

منظور از این جمله مواد غذایی است که به کاهش خطر ابتلا به سرطان یا کاهش سرعت پیشرفت بیماری کمک میکنند است.

برخی از مکمل های غذایی ممکن است به کاهش خطر سرطان یا حمایت از بدن در طول درمان سرطان کمک کند. 

مکمل ها می توانند حاوی عصاره های گیاهی یا ویتامین ها و مواد معدنی باشند. 

تعداد زیادی  مکمل غذایی در دسترس است ،

بنابراین ممکن است برخی افراد ندانند که از کجا شروع کنند و این چالش برانگیز است.

با این حال ، اصطلاح بهترین مکمل های  غذایی ضد سرطان می تواند کمی گمراه کننده باشد.

 بعضی از مکمل ها ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان یا حمایت از بدن در طول درمان سرطان کمک کند ،

اما توجه کنید که هیچ مکمل نمی تواند جایگزین روش های درمانی استاندارد سرطان شود.

هر کسی که در طول درمان سرطان از ویتامین ها و مکمل ها استفاده می کند ،

باید ابتدا از پزشک خود مشاوره بخواهد ، به ویژه اینکه برخی مکمل ها ممکن است با سایر داروها تداخل داشته باشند یا باعث عوارض جانبی شوند.

در این مقاله ما در مورد برخی از مکمل های غذایی صحبت می کنیم که ممکن است به جلوگیری از سرطان یا کمک به بهبودی در طول درمان سرطان کمک کند.

 ما همچنین خطرات و ملاحظات را نیزپوشش می دهیم.

بنابراین برخی مواد غذایی مانند سبزیجات و میوه های تازه که در ادامه به آن ها اشاره خواهد شد می توانند به کاهش خطر ابتلا و یا افزایش قدرت بدن برای مبارزه با سرطان کمک کنند.

سایت ایپک باکس ارائه دهنده بسته های پذیرایی متنوع تحت عنوان بسته های همایش ، صبحانه، عصرانه ،ترحیم و.... برای راحتی و رضایت شما عزیزان می باشد.

بهترین مکمل های غذایی ضد سرطان عبارتند از :

اسیدهای چرب امگا 3

امگا 3 اسیدهای چرب اشباع نشده وغیر اشباع هستند که به طور طبیعی در غذاهای متنوعی وجود دارند ،

از جمله:

  • ماهی ، از جمله ماهی سالمون ، ماهی خالدارو ماهی تن است
  • روغنهای گیاهی مانند روغنهای بذر کتان ، سویا و کلزا
  • آجیل و دانه ها

برخی تحقیقات نشان می دهد که:

اسیدهای چرب امگا 3 ممکن است به جلوگیری از برخی از انواع سرطان کمک کنند.

به عنوان مثال ، در یک بررسی سال 2015 شواهدی وجود داشت که نشان می دهد :

خواص ضد التهابی امگا 3 خطر ابتلا به سرطان سینه را در فرد کاهش می دهد .

با این حال ، یک کارآزمایی بالینی سال 2019 فواید سلامتی اسیدهای چرب امگا 3 را در 25.871 نفر بررسی کرده است.

محققان دریافتند در مشارکت کنندگانی که مکمل های امگا 3 مصرف می کردند ،

در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می کردند ، خطر کلی ابتلا به سرطان کاهش نمی یابد . 

همچنین بین مصرف مکمل های امگا 3 و خطر کمتری از سرطانهای سینه ، کولورکتال یاپروستات ارتباطی وجود ندارد .

مکمل های غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 

  • روغن کبد ماهی 
  • روغن ماهی
  • روغن کریل
  • روغن جلبک ، که از جلبک ها تهیه شده و برای گیاهخواران و گیاهخواران مناسب است

دفتر مکمل های طبیعی (ODS) توصیه مصرف روزانه 1.1-1.6 (گرم) از اسیدهای چرب امگا 3 برای افراد 14 سال به بالا را دارد.

 فرد باید قبل از مصرف مکمل های امگا 3 با پزشک خود صحبت کند ، زیرا می تواند با برخی از داروها در تداخل باشد.

چای سبز

چای سبز نوشیدنی محبوب و سرشار از ترکیباتی به نام پلی فنول است که خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد.

 مکمل های حاوی عصاره های چای سبز و ماده اصلی فعال آن ،

اپی گالوکاتچین -3-گالات (EGCG) ، ممکن است در مبارزه با سرطان کمک کند.

براساس بررسی سال 2018 ، عصاره های EGCG و چای سبز ممکن است :

به جلوگیری یا تأخیر در بروز سرطان ، عود سرطان و رشد ثانویه از سرطان کمک کنند.

با این حال ، مرکز ملی سلامت مکمل و سلامت یکپارچه (NCCIH) اظهار داشت که:

مطالعات مربوط به چای سبز و سرطان در انسان تاکنون نتایج متناقضی را به همراه داشته است.

نوشیدن روزانه یک یا چند فنجان چای سبز روشی ساده برای لذت بردن از فواید بالقوه سلامتی آن است. 

طبق گفته NCCIH ، چای سبز می تواند با نادولول که یک داروی برای درمان فشار خون بالا و مشکلات قلبی است ، در تداخل باشد.

افرادی که در حال حاضر این دارو را مصرف می کنند باید قبل از استفاده از محصولات چای سبز با پزشک خود صحبت کنند.

سیر و پیاز

سیر و پیاز متعلق به جنس Allium از گیاهان است.

طبق بررسی سال 2015 ، خوردن بیشتر از این گیاهان ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان های خاص به ویژه در دستگاه گوارش کمک کند.

 با این حال ، تعیین کمیت برای محققان دشوار است و مشخص نیست که فرد چه مقدار از این سبزیجات نیاز به خوردن دارد.

یک مطالعه سال 2018 نشان داد که :

عصاره سیر در آزمایش های لوله آزمایش و مدل های موش ، رشد برخی از انواع سلول های سرطانی را مسدود می کند.

با این حال ، محققان همچنین خاطرنشان کردند که :

برخی مطالعات نشان می دهد :

عصاره سیر ممکن است باعث افزایش فعالیت برخی از داروهای شیمی درمانی شود. 

به همین ترتیب ، هر کسی که تحت درمان سرطان قرار دارد باید قبل از استفاده از عصاره سیر با پزشک خود صحبت کند.

زنجبیل

زنجبیل یک روش درمانی سنتی برای مشکلات گوارشی است .

همچنین ممکن است به تسکین عوارض جانبی تهوع و استفراغ که شیمی درمانی و پرتودرمانی اغلب باعث آن می شود کمک کند.

تهیه چای از ریشه زنجبیل آب پز یا خوردن زنجبیل آب نبات طبیعی در طول روز ممکن است به تسکین این عوارض جانبی کمک کند. 

این نگرانی وجود دارد که زنجبیل ممکن است با رقیق کننده خون تداخل داشته باشد،

بنابراین افرادی که این داروها را مصرف می کنند باید قبل از افزودن زنجبیل به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنند.

زردچوبه

زردچوبه یک ادویه نارنجی است که یک ماده رایج در غذاهای آسیایی مانند کاری است. 

زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که هم خاصیت ضد التهابی و هم آنتی اکسیدان دارد.

طبق بررسی سال 2016 ، مطالعات نشان می دهد که :

کورکومین می تواند رشد تومور را کند کند و باعث مرگ سلول های سرطانی شود. 

با این حال ، بیشتر تحقیقات مربوط به مطالعات لوله آزمایش و مدل های حیوانات است .

دانشمندان برای تأیید یافته ها باید تحقیقات بیشتری را در انسان انجام دهند.

ویتامین دی

ویتامین D برای استخوان ها ، دندان ها و عضلات سالم ضروری است .

همچنین در عملکرد اعصاب و سیستم ایمنی بدن نقش اساسی دارد.

طبق تحقیقات موسسه ملی سرطان (NCI) ، تحقیقات در موش ها نشان می دهد که :

ویتامین D ممکن است باعث کاهش یا جلوگیری از رشد یا پیشرفت سرطان شود.

همچنین خاطرنشان کرده است که :

برخی مطالعات در انسان حاکی از آن است که مصرف بیشتر ویتامین D ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهد. 

ODS توصیه مصرف روزانه 600 واحد بین المللی (IU) و یا 15 میکروگرم ویتامینD برای اکثر مردم دارد.

بسیاری از افراد می توانند به میزان کافی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض آفتاب دریافت کنند. 

بدن به طور طبیعی ویتامین D را وقتی پوست مستقیماً در معرض نور خورشید قرار می گیرد ، تولید می کند.

غذاهای حاوی ویتامین D  :
  • ماهی روغنی مانند ماهی قزل آلا ساردین و ماهی تن
  • گوشت قرمز و جگر
  • قارچ
  • پنیر و زرده تخم مرغ
  • غذاهای غنی شده ، مانند برخی از غلات صبحانه ، آب پرتقال و شیر

مکمل های ویتامین D به دو شکل موجود است:

  • ویتامین D2 یا ارگونوسیفرول
  • ویتامین D3 یا کولکالسیفرول

هر دوی این اشکال میزان ویتامین D در بدن را به روشی مشابه افزایش می دهند. 

آنتی اکسیدان ها

آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد در بدن مقابله می کنند، که ممکن است به محافظت در برابر اکسیداتیو استرس و آسیب های سلولی کمک کند. 

استرس اکسیداتیو ممکن است در بروز سرطان و برخی از بیماریهای دیگر نقش داشته باشد.

با این حال ، گزارش NCI( که آزمایشات بالینی تا به امروز شواهدی ارائه نداده است )نشان می دهد که:

مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی می تواند خطر ابتلا به سرطان را در فرد کاهش دهد. 

آنها همچنین خاطرنشان کردند که :

برخی مطالعات حاکی از آن است که مکمل های آنتی اکسیدانی ممکن است نتایج حین درمان سرطان را به خصوص در افرادی که سیگار می کشند ، بدتر کند.

NCI توصیه می کند که مردم تحت درمان سرطان قبل از مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی با دکتر صحبت می کنند.

طیف وسیعی از مکمل های آنتی اکسیدانی  موجود هستند .

مثالها عبارتند از:

  • ویتامین A
  • ویتامین سی
  • ویتامین E
  • بتاکاروتن
  • لیکوپن

خطرات و ملاحظات

در حالی که پزشکان مکمل های غذایی را کاملاً بی خطر می دانند ،

برخی ممکن است باعث عوارض جانبی یا تداخل  با داروها شوند.

 افرادی که در حال مصرف مکمل رژیم غذایی هستند باید ابتدا با پزشک خود صحبت کنند ، خصوصاً اگر در حال حاضر داروهای خاصی مصرف می کنند.

سازمان غذا و دارو (FDA) مکمل های غذایی را به همان اندازه که داروها را تنظیم می کند تنظیم نمی کند و به طور مرتب بر کیفیت ، قوام یا ایمنی نظارت نمی کند. 

این بدان معنی است که ضروری است مردم مکمل های غذایی را از تولید کنندگان معتبر خریداری کنند.

بسته های پذیرایی ایپک باکس میتواند شامل انواع میوه ها و مکما های غذایی طبق سلیقه شما باشد.

خلاصه

برخی از عصاره های گیاهی و مکمل های ویتامین ممکن است به کاهش خطر سرطان یا حمایت از بدن در طول درمان سرطان کمک کنند.

اما توجه به این نکته مهم است که شواهد علمی از این مکمل ها محدود یا متناقض است. 

همچنین ، مکمل های غذایی نمی توانند جایگزین روشهای درمانی استاندارد سرطان شوند.

در حالی که مکمل های غذایی به طور کلی بی خطر هستند ،

برخی از آنها می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند یا با برخی داروهای خاص از جمله داروهای سرطانی در تداخل باشند. 

بنابراین توصیه می شود قبل از مصرف مکمل رژیم غذایی ، به ویژه افرادی که تحت درمان سرطان قرار دارند ، با پزشک صحبت کنید.

منبع: سایت ایپک باکس را به دوستان خود معرفی کنید.

 

  • ۹۸/۰۵/۱۳
  • fatemeh shafiei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی