ipakbox

پک محصولات

ipakbox

پک محصولات

صبحانه سالم را برای تطابق خواسته های صبحانه در تمام طول روز امتحان کنید.

  • ۰
  • ۰

مهمترین غذاهای سرشار از روی

غذاهای سرشار از روی برای تا مین روی مورد نیاز بدن ما ضروری است.

روی ماده مغذی است که در پاسخ به سیستم ایمنی بدن ، بهبود زخم ها ، سنتز پروتئین ها و DNA و بسیاری از کارکردهای بدن نقش اساسی دارد.

بدن انسان روی را ذخیره نمی کند ، بنابراین فرد مجبور است از رژیم غذایی روزانه خود به اندازه کافی دریافت کند. 

در صورت لزوم می توانند مکمل ها را نیز مصرف کنند.

سایت ایپک باکس، بسته های پذیرایی دفاع پایان نامه را ایجاد رضایت و آسودگی خاطر هرچه بیشتر شما عزیزان فراهم نموده است.

در این مقاله ، در مورد فواید روی و غذاهایی که برای اطمینان از مصرف کافی باید بخورید می اموزید.

غذاهای سرشار از روی

توصیه موسسه ملی بهداشت (NIH)  در مصرف روزانه روی:

  • مردان 14 ساله و بالاتر: 11 میلی گرم
  • زنان در سن 14 سال و بالاتر: 9 میلی گرم
  • زنان باردار: 11 میلی گرم
  • زنانی که شیرده هستند: 12 میلی گرم

به خوبی ثابت شده است که از بین انواع غذایی ، صدف حاوی بیشترین روی در هر وعده است. 

با این حال ، اکثر مردم روی خود را از مرغ و گوشت قرمز دریافت می کنند.

تولید کنندگان مواد غذایی همچنین ممکن است مواد غذایی را با روی تقویت کنند تا به یک فرد در رفع نیازهای روزانه خود کمک کنند.

نمونه هایی از غذاهای سرشار از روی عبارتند از :

  • صدف ، 3 اونس (اونس): 74 میلی گرم
  • پت گاو ، 3 اونس: 5.3 میلی گرم
  • خرچنگ پادشاه آلاسکا ، 3 اونس: 6.5 میلی گرم
  • غلات صبحانه غنی شده ، فنجان 3/4: 3.8 میلی گرم
  • خرچنگ پخته شده ، 3 اونس: 3.4 میلی گرم
  • لوبیای پخته شده ، 1/2 فنجان وعده: 2.9 میلی گرم
  • مرغ گوشتی تیره ، 3 اونس: 2.4 میلی گرم

 

سایر منابع روی در رژیم غذایی فرد شامل ماست کم چرب ، دانه کدو تنبل ، شیر ، نخود ، جو دوسر ، بادام و پنیر چدار است.

اینها حاوی حدود 1-2 میلی گرم روی در هر وعده هستند.

منابع روی برای گیاهخواران

بدون برنامه ریزی صحیح ، مصرف صرف رژیم های گیاهی می توانند منجر به کمبود مواد مغذی از جمله ویتامین B-12 ، آهن ، کلسیم ، ید ، ویتامین D و روی شوند.

نمونه هایی از غذاهای دوستدار گیاهخواری و گیاهی که دارای مقدار زیادی روی هستند عبارتند از:

  • لوبیا
  • مخمر تغذیه ای
  • آجیل
  • جو دوسر
  • دانه
  • جوانه گندم

منابع روی بر پایه سبزیجات به اندازه منابع گیاهی حیوانی قابل دسترسی نیستند ، به این معنی که بدن روی را از منابع گیاهی به طور مؤثر جذب نمی کند.

طبق تحقیقات سال 2017 ، ممکن است فردی که رژیم گیاهی یا گیاهخواری دارد ،

نسبت به افرادی که مرتباً از محصولات حیوانی استفاده می کنند ، نیاز به مصرف 50٪ روی بیشتری داشته باشد.

این بدان معنی است که گیاهخواران ممکن است نیاز به خوردن هر روز حدود 5/16 میلی گرم روی داشته باشند ،

در حالی که زنان پیروی کننده از این الگوهای غذایی باید حداکثر 12 میلی گرم در روز میل کنند.

اگر فردی تصمیم بگیرد که رژیم غذایی خود را با روی مصرف کند ، ممکن است بخواهد همزمان با مکمل های کلسیم ، مس ، اسید فولیک ، آهن و منیزیم از مصرف آن خودداری کند . 

دلیل این امر این است که این مواد مغذی می توانند بر چگونگی جذب روی روی بدن تأثیر بگذارند.

فواید روی چیست؟

روی در چندین عملکرد بدن نقش دارد ، از جمله:

  • رشد:
  • افراد برای رشد و نمو بدن نیاز به روی دارند. کمبود روی می تواند منجر به اختلال در رشد در کودکان و نوجوانان شود.
  • عملکرد سیستم ایمنی:
  • بدن ما برای ساخت سلول های سیستم ایمنی به نام لنفوسیت های T از روی استفاده می کند.
  • عملکرد آنزیم:
  • روی نقش محوری در ایجاد واکنشهای شیمیایی در بدن دارد. این موارد شامل کمک به بدن در استفاده از اسید فولیک و ایجاد پروتئین و DNA جدید است.
  • سلامت چشم:
  • کمبود روی می تواند در ایجاد شرایط چشم از جمله دژنراسیون ماکولا مؤثر باشد.
  • بهبود زخم:
  • روی به تقویت پوست و غشاهای مخاطی کمک می کند ، که باعث بهبودی زخم ها می شود.
کمبود روی

طبق گزارش NIH ، بیشتر کودکان و بزرگسالان روی کافی مصرف می کنند. 

اما بزرگسالان مسن ممکن است میزان توصیه شده را دریافت نکنند.

برخی از علائم مرتبط با کمبود روی عبارتند از:

  • تاثیرگذاری در طعم و بو
  • از دست دادن اشتها
  • اسهال
  • ریزش مو
  • اختلال در پاسخ ایمنی
  • ناتوانی جنسی
  • رشد ضعیف

پزشکان آزمایش خون آسانی برای تعیین کمبود روی در فرد ندارند.

 درعوض ، آنها معمولاً هنگام تعیین میزان کمبود روی ، علائم و میانگین مصرف رژیم غذایی را در نظر می گیرند.

برعکس ، فرد همچنین می تواند سمیت روی را از مکمل های اضافی روی تجربه کند. 

با این حال ، خوردن غذاهای پر از روی - حتی به مقدار زیاد - معمولاً نشانه ای ایجاد نمی کند.

علائم سمیت روی عبارتند از:

  • از دست دادن اشتها
  • اسهال
  • سردرد
  • حالت تهوع
  • گرفتگی معده
  • استفراغ

خلاصه

پک پذیرایی دفاع پایان نامه صرفا برای مراسم دفاع طراحی شده و محتویات و شکل بسته متناسب با نوع مراسم می باشد.

روی در بسیاری از غذاهای طبیعی موجود است و بسیاری از تولید کنندگان روی را به غذاهایی مانند غلات اضافه می کنند.

محصولات مبتنی بر گوشت معمولاً از روی قابل دسترس زیستی بالاتر برخوردارهستند. 

اگر فردی گوشت نخورد ، ممکن است لازم باشد از طریق خوردن حبوبات ، دانه ها و جو دوسر ، از جمله سایر غذاهای حاوی روی ، مقدار روی دریافتی خود را افزایش دهد.

اگرچه کمبود روی در اکثر کشورها نادر است ، اما مردم در صورت نگرانی از مصرف مواد مغذی خود باید همیشه با پزشک مشورت کنند.

منبع: ایپک باکس را به دوستان خود معرفی کنید.

  • ۹۸/۰۵/۲۷
  • fatemeh shafiei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی