ipakbox

پک محصولات

ipakbox

پک محصولات

صبحانه سالم را برای تطابق خواسته های صبحانه در تمام طول روز امتحان کنید.

  • ۰
  • ۰

بهترین ایده های یک لیست غذایی

بهترین ایده های یک لیست غذایی به نظر شما چه هستند؟؟

شما آماده اید که میزبان بهترین همایش تجاری خود باشید! شما محل برگزاری را رزرو کرده اید، بلندگوها را چک کرده اید، اما آیا به منو و بسته های پذیرایی فکر کرده اید؟

بیشتر شرکت ها و برنامه ریزان رویدادها، اهمیت پک های پذیرایی و گزینه های منو را در یک همایش تجاری دست کم می گیرند.

این پذیرایی نیز نقش تعیین کننده ی دراین دارد که آیا این همایش موفقیت آمیز است یا نه زیرا نوع غذایی که می خورید بر روحیه و احساس شما تاثیر می گذارد.

اگر شرکت کنندگان در همایش تجاری احساس خستگی، بی حوصلگی یا سنگینی کنند، آنقدری که شما می خواهید آنها هوشیارباشند نخواهند بود و آنها آن طور که در نظر گرفته شده بود،

این رویداد را تجربه نخواهند کرد. این که چه غذایی وارد بدن می شود، تاثیر مستقیمی بر رفتارو حال شما، خواهد داشت.

در کنار انواع غذاهایی که به شما ارائه می شود، شما نیز باید مراقب رژیم های غذایی مهمان ها، زمان بندی وعده های غذایی و طرز تهیه وعده های غذایی باشید.

در اینجا چند ایده برای برنامه ریزی در مورد منوی همایش تجاری ارائه می شود:

پذیرایی برای همه:

ممکن است همیشه لیستی از نیازهای رژیم غذایی برای همه شرکت کنندگان ذکر نشود، بنابراین باید اطمینان حاصل کنید که گزینه هایی برای همه وجود دارد.

وقتی نوبت به میان وعده و چای می رسد، بهتر است از نوشیدنی های بدون کافئین، مواد غذایی کم چرب و شیر بدون لاکتوز استفاده کنید.

آب میوه های تازه و اسموتی ها جایگزین های خوبی برای کسانی هستند که چای و قهوه نمی نوشند. میان وعده ها را به آجیل و مواد غذایی گوشتی محدود نکنید، برخی ممکن است به آجیل حساسیت داشته باشند و برخی ممکن است گیاه خوار باشند.

میوه همیشه برنده است، اما مطمئن باشید که تنوع زیادی دارد زیرا میوه های خاص ممکن است برای افراد دیابتی خیلی شیرین باشد،

بعضی از میوه ها ممکن است یک واکنش آلرژیک ایجاد کنند و شاید در برنامه ی رژیم غذایی برخی افراد میوه نباشد.

این ایدئولوژی را در تمام وعده های غذایی دیگر نیز گسترش دهید.

 

بهترین ایده های یک لیست غذایی را ادامه میدهیم 

 

کربوهیدرات هایی (کاربوهایدریت) که به کندی می سوزند، انتخاب کنید

این عادی است که مردم هنگام افت سطح انرژی به مواد قندی نگاه می کنند اما غذاهای قندی به سرعت در بدن شکسته می شوند و منجر به کاهش انرژی می شوند. این کار در نهایت شاید باعث شود که شرکت کنندگان در همایش کسب و کار، عصبانی و بی توجه شوند.

کربوهیدرات های دیرسوز باعث می شوند احساس سیری و پربودن طولانی تری داشته باشید زیرا بسیار کندتر در بدن شکسته می شوند.

مارچوبه، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین، کینوا (quinoa)، میوه و جو برخی از گزینه های کربوهیدرات هایی هستند که آهسته می سوزند.

اگر می خواهید در همایش انرژی، سیری و میزان تعامل را حفظ کنید، حتما وعده های غذایی خود را با این نوع غذاها برنامه ریزی کنید.

ماهی های روغنی را سرو کنید

ماهی سَمِن (سالمون) ، هلیبوت (halibut)، ماهی اسقومری (mackerel) و ماهی تن حاوی اسیدهای چرب ضروری هستند که توسط بدن تولید نمی شوند.

امگا 3 موجود در این چربی ها به حافظه و تمرکز کمک می کند. اگر به این ترتیب برای آنها غذا را آماده کنید، به جای اینکه بخواهند بعد از ناهار، چرت بزنید، ذهن حضار شما هوشیارتر می شود.

اگر ماهی در دسترس نباشد ، گردو یک جایگزین است زیرا از نظر امگا 3 نیز غنی است.

وعده های غذایی متعادل، ایجاد کنید

داشتن یک وعده غذایی متعادل به معنای این است که شما همه ی چیزهای مورد نیاز خود را از غذای خود دریافت کنید اما میزان کالری دریافتی بیش از حد نباشد. همچنین این بدان معنی است که شما مجبور نیستید خود را از هر چیزی دور کنید.

وعده های غذایی شما در طول یک روز باید شامل کربوهیدرات، پروتئین، نشاسته، کمی چربی، فیبر و مقداری میوه و سبزیجات باشد. خدمات پذیرایی نیز باید در نظر گرفته شود.

یک وعده غذایی متعادل از نظر علمی اثبات شده است که باعث افزایش بهره وری و کاهش استرس می شود.

خوردن با آرامش و بدون سر و صدا

برخی از شرکت ها و سالن ها وعده های غذایی کامل و نشسته را ارائه می دهند که پذیرایی با نشستن حضار بسیار آسان تر است، مجموعه های کارد و چنگال را در اختیار خود دارند و تقریبا به آسانی می توانند هر چیزی بخورند.

برای وعده های غیررسمی، ایستاده و یا در فضای باز می تواند دلچسب باشد.

وعده های غذایی را باید در بسته ها یا ظرف های کوچک، محکم، آسان برای نگهداری و یکبارمصرف سرو کنید.

استفاده از ظروف یکبارمصرف ترجیح داده می شود زیرا در این صورت شرکت کنندگان مجبور نیستند صبر کنند تا شخصی بیاید و ظروف را جمع کند، یا به دنبال مکانی باشد که آنها را درآنجا قراردهند. حتما ظرف ها را با کارد و چنگال و دستمال سرو کنید.

اگر در حال سرو گوشت، ماهی یا هر چیز دیگری هستید که بیشتر از یک لقمه است، اطمینان حاصل کنید که آن را در تکه های مناسب خرد کرده اید تا به آسانی میل شود، چون که ممکن است در صورت ایستادن بریدن وخوردن غذا کمی دشوار باشد.

غذاهایی را سرو کنید که به هیچ نوع چاشنی احتیاج ندارند و می توان آن را بدون هیچ ماده غذایی اضافی میل کرد.

به عنوان مثال، غذایی را سرو نکنید که یک نفر در کنارش به نان نیاز داشته باشد. مراقب غذاهایی باشید که بو و طعم های قوی دارند زیرا بوی غذاهایی مانند سیر، تخم مرغ و پیاز می توانند تا زمان زیادی باقی بمانند.

هنگام تصمیم گیری در مورد وعده غذایی، این سه پرسش را از خود بپرسید،

آیا می توان آن را به روش آماده و آسان برای خوردن سرو کرد؟

آیا خوردن آن آسان و بدون دردسر است؟

آیا می توان آن را به آسانی در حال حرکت، ایستاده و یا بدون سفره میل کرد؟

آماده سازی:

همه وعده های غذایی باید به روشی تهیه شوند که مواد مغذی از بین نروند و به شکلی سالم باشند.

سرخ کردن سریع و کوتاه، بخارپز کردن، جوشیدن و کباب کردن برخی از سالم ترین روش های پخت و پز هستند.

آب:

این یک امر آشکار اما اساسی است. اطمینان حاصل کنید که شرکت کنندگان در طول روز آب کافی دارند.

آب را باید در لیوان یا بطری های شیشه ای سرد و سرو کرد. همه ی آب ها نباید سرد باشند، برای کسانی که آب گرم می نوشند باید آب گرم نیز موجود باشد.

معمول است که یک سیستم تهویه هوا در یک همایش تجاری قرار داشته باشد و این باعث تشنگی جمعیت می شود، به همین دلیل باعث افزایش مصرف آب است.

منوهای بالقوه:

در اینجا منویی برای صبحانه، ناهار و میان وعده به عنوان یک راهنما گفته شده است:
برخی از غذاها در منوهای پایین به آسانی در دسترس نیست، شما می توانید برخی از آن ها را جایگزین کنید.

موضوع مهم، تنوع غذایی و بودن مواد مغذی و موردنیاز است.
منوی صبحانه:

جو دوسر، موزلی (ترکیبی است از غلات برشته نشده و میوه) و ماست (کم چربی)، آب میوه های تازه ، آب، نوشیدنی های گرم، طیف گسترده ای از میوه ها، کلوچه سالم یا دنات، نان غلات کامل.

منوی ناهار:

سالاد، ریزاتوی قارچ (یک غذای ایتالیایی که ترکیبی از برنج، آب گوشت و پنیر می باشد)، سبزیجات کم سرخ شده، ماهی یا مرغ، سیب زمینی شیرین.
فهرست میان وعده ها: مجموعه ای از آجیل، پنیرها، میوه ها (به سیخ زده شده)، کرکر(کراکر) گندم کامل و کیک، آب میوه و نوشیدنی های گرم.

ما مطمئن هستیم که اگر نکات بالا را رعایت کنید، سرمایه گذاری شما در انتخاب منو، تاثیر مثبتی در خروجی همایش (کنفرانس) شما می گذارد.

 

ایپک - بهترین ایده های یک لیست غذایی

منبع :

https://www.umthunzi.co.za/the-best-menu-ideas-for-a-business-conference

  • ۹۸/۰۶/۰۹
  • fatemeh shafiei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی